2024-03-08 10:00Pressemeddelelse

Støt kvindeejede virksomheder på kampdagen

Mellandagsrea

Man kan kæmpe for kvinders rettigheder på mange måder. En af dem er at støtte nogle af de seje kvindelige stiftere og iværksættere, der skaber produkter til og for kvinder. Kvinde er kvinde bedst, ikke?

Ifølge en analyse af Dansk Industri har kun cirka hver fjerde nystartede virksomhed i Danmark en kvinde bag roret, og blot 0,1% af investeringer går til startups med kun kvindelige stiftere. Også selvom de historisk set giver større afkast.

"Danmark lever af gode forretningsideer, og flere kvinder forfølger heldigvis iværksætterdrømmen. Ved at købe produkter af kvindeejede virksomheder får de mulighed for at vækste og dermed inspirere andre piger og kvinder til at forfølge deres drømme om iværksætteri. Det er kæmpe win for Danmark," siger forbrugeranalytiker hos PriceRunner Katrine Barslev.  

Den Klarna-ejede prissammenligningstjeneste PriceRunner har samlet en række af de mest populære produkter skabt af kvinder lige i tide til Kvindernes kampdag den 8. marts. 

Momkind er skabt til graviditet og efterfødselstiden. Det blødeste tøj til en krop, der har været igennem lidt af hvert. Momkinds produkter er udviklet af grundlæggeren Nanna Schultz og hendes team, som også åbner deres første butik denne måned. 

Populær lige nu: Momkind crossover BH

Rudolph Care er skabt af Andrea Rudolph og har efterhånden et omfattende udvalg af skønne produkter til hud, hår og børn. Økologisk, svanemærket og ultralækkert!

Populær lige nu: Rudolph Care acai anti-aging moisturizer 

Klub Venus ønsker at berige din hverdag med kærlighed og leg og har udviklet sexlegetøj til alle kroppe. Melissa Hartelius er direktør og stifter af klubben.

Populær lige nu: Klub Venus Cloud

AISO er stiftet af Aida Sowe, som nogle vil kende som plus size-model og for hendes pitch i Løvens Hule. Hun har opfundet nipple plaster til alle kroppe uanset hudfarve eller størrelse. 

Populær lige nu: AISO Silicone Nipple Covers

Louise Roe er designvirksomheden af stifter, direktør og medejer af samme navn som virksomheden. Louise Roes smukke vaser er også kommet langt ud over Danmarks grænser og familievirksomheden fører den stolte danske designtradition videre. 

Populær lige nu: Louise Roe Balloon Vase

Cana Care er stiftet af jordemor og influencer Cana Buttenschön, der har brugt sin faglige baggrund og erfaring efter fødsel og sygdom til at udvikle en række velgørende produkter til blandt andet uro i benene og hårtab. 

Populær lige nu: Cana Care Relax MagnesiumOm PriceRunner

Om PriceRunner PriceRunner er Nordens største pris- og produktsammenligningstjeneste. Vi har godt 200 medarbejdere i Danmark, Norge og Sverige. PriceRunner er ejet af Klarna. PriceRunners formål er at vejlede og hjælpe danskerne med at sammenligne produkter, priser, specifikationer, læse professionelle produkttests og se andre brugeres anmeldelser og anbefalinger af butikker og varer. PriceRunner er en helt uafhængig virksomhed, vi ejes ikke af nogen producenter, og vi er ikke afhængige af dem, butikker eller organisationer med interesse i at sprede partisk information. PriceRunner blev skabt for at hjælpe forbrugerne med at finde bedre og billigere produkter og samtidigt spare penge ved at bruge PriceRunners tjenester.


Kontakter

Katrine Barslev
Forbrugerekspert og kommunikationsansvarlig PriceRunner Danmark
Katrine Barslev