2023-03-22 08:02Pressemeddelelse

Her er finalisterne i Årets E-handler 2023

Danskerne har talt: Her er vores favoritbutikker på nettet! Nu skal årets dygtigste e-handelsbutikker findes. 

Det er blevet tid til at finde vinderne af Årets E-handler 2023. Danskerne har sat deres stemmer på de butikker, de mener er mest værdige til at vinde de prestigefyldte priser. Årets største konkurrence baseret på forbrugernes stemmer er nu lukket. PriceRunner, som er en del af Klarna, præsenterer Danmarks dygtigste e-handlere i 20 forskellige kategorier. 

Blandt finalisterne er kendte, veletablerede butikker som Power, Proshop og KitchenOne, som også var blandt sidste års vindere. Men også nye navne som Goecker, A-Hjort og Byghjemme er i år med i opløbet om priserne. 

Lige nu bliver finalisterne vurderet af et eksternt Mystery shopping-firma, som besøger hver finalist to gange. 

Som altid i Årets E-handler deles der 20 kategori-priser ud, og derudover findes en samlet vinder som har fået flest point i Mystery shopping, nomineringer og verificerede anmeldelser hos PriceRunner. Denne overordnede vinder får hovedprisen Årets E-handler 2023.
Derudover giver PriceRunner en pris til en e-handler, som har udmærket sig særligt inden for bæredygtighed og grønne tiltag. Det er et tiltag for at inspirere andre e-handlere til løsninger på branchens udfordringer omkring påvirkning af klima og miljø, siger kommunikationsansvarlig hos PriceRunner, Katrine Barslev.

Det er en udfordrende tid for dansk e-handel, og vi ønsker at skabe ringe i vandet og inspirere hele branchen til at kigge på moderne løsninger og gå nye veje. Hos PriceRunner glæder vi os meget til at fejre vinderne af Årets E-handler og sammen skabe en endnu bedre e-handelsbranche i Danmark,” siger Katrine Barslev på vegne af PriceRunner. 

Den 10. maj kåres vinderne under en prisuddeling i København.

Vinderne skal findes inden for 20 kategorier. Her er finalisterne i Årets E-handler 2023:

Badeværelse
BilligVVS
Lavprisvvs
VVS-eksperten

Bolig & Indretning
KitchenOne
Nordic Nest
Royal Design

Bøger
Gucca
Saxo
William Dam

Børn & Familie
BabySam
Jollyroom
Kids-World

Computer & Software
ComputerSalg
Føniks Computer
Proshop

Fritid
Cykelgear
Eventyrsport
GrejFreak

Foto & Video
Kamerahuset
Goecker
Scandinavian Photo

Gaming & Underholdning
ComputerSalg
Coolshop
Proshop

Have & Udemiljø
Bauhaus
Frishop
Homeshop

Helse
Apopro
Helsebixen
Jala Helsekost

Hobby
Coolshop
KelzOr
Toyspace

Hvidevarer
Elgiganten
KitchenOne
Whiteaway

Køkken
KitchenOne
Skousen
Whiteaway

Legetøj
Bilka
BR Legetøj
Coolshop

Lyd & Billede
Elgiganten
Komplett
Power

Renovering & Byggeri
10-4
Byghjemme
BygXtra

Skønhed
Cocopanda
Matas
Nicehair

Sport
Apuls
Skisport
Unisport

Telefoni
Bilka
Humac
Power

Tøj & Tilbehør
A-Hjort
Dit Ur
Sport24

Læs mere om Årets E-handler.Om PriceRunner

Om PriceRunner PriceRunner er Nordens største pris- og produktsammenligningstjeneste. Vi har godt 200 medarbejdere i Danmark, Norge og Sverige. PriceRunner er ejet af Klarna. PriceRunners formål er at vejlede og hjælpe danskerne med at sammenligne produkter, priser, specifikationer, læse professionelle produkttests og se andre brugeres anmeldelser og anbefalinger af butikker og varer. PriceRunner er en helt uafhængig virksomhed, vi ejes ikke af nogen producenter, og vi er ikke afhængige af dem, butikker eller organisationer med interesse i at sprede partisk information. PriceRunner blev skabt for at hjælpe forbrugerne med at finde bedre og billigere produkter og samtidigt spare penge ved at bruge PriceRunners tjenester.


Kontakter

Katrine Barslev
Forbrugerekspert og kommunikationsansvarlig PriceRunner Danmark
Katrine Barslev