2021-09-20 11:50Pressemeddelelse

To erfarne kvinder træder ind i PriceRunners bestyrelse

Pernilla Nyrensten (venstre) og Birgitta Hagenfeldt træder ind i PriceRunners bestyrelse. To erfarne kvinder med værdifuld viden om finansmarkedet, ekspansion og vækst. Pernilla Nyrensten (venstre) og Birgitta Hagenfeldt træder ind i PriceRunners bestyrelse.

Det seneste år er PriceRunner vokset med 30 nye medarbejdere, og nu udvider virksomheden sin bestyrelse med to nye, erfarne navne. Birgitta Hagenfeldt og Pernilla Nyrensten vil hjælpe til med ambitionen om at blive verdens foretrukne sammenligningstjeneste.

Navnene er ikke alment kendte i Danmark, men i nabolandet Sverige, hvor PriceRunner har sit hovedkontor, er Pernilla Nyrensten og Birgitta Hagenfeldt to tunge erhvervsprofiler. Pernilla Nyrensten er grundlægger og ejer af virksomheden RevolutionRace, som hun for nyligt fik noteret på stockholmsbørsen. Hun blev dermed den første kvindelige direktør i 158 år på stockholmsbørsen.

Det er kun otte år siden, at hun i 2013 startede med at sælge friluftstøj fra sin fars garage. Hun mærkede, at der var et hul i markedet mellem det helt billige outdoortøj i dårlig kvalitet og de slidstærke men dyre mærker. RevolutionRace har markeret sig ved at udelukkende have online salg direkte til kunderne og ved at tøjet designes ud fra brugernes ønsker og behov. Den revolutionerende tilgang til design og salg har ført til en omsætning tæt på en milliard kroner. 

Pernilla Nyrensten træder ind i PriceRunners bestyrelse med vigtig viden om online salg, og hun ser frem til at tage PriceRunner til nye markeder: 

– PriceRunner er en interessant virksomhed, som balancerer vækst og overskud på en fornuftig måde. Virksomheden har allerede en stærk position i de markeder, som de opererer i, og jeg ser frem til at bidrage til rejsen med relevant erfaring med e-handel på nye og eksisterende markeder, siger Pernilla Nyrensten.

Den anden nye kvinde i PriceRunners bestyrelse kommer med en tung finansbaggrund. Birgitta Hagenfeldt var igennem 13 år CFO for internetbanken Avanza, som har udfordret de etablerede banker ved at have lave gebyrer og høj grad af gennemsigtighed. Avanza er blevet hædret med prisen "Sveriges mest tilfredse privatkunder" 11 år i træk. 

Birgitta Hagenfeldt trak sig fra jobbet som CFO og vicedirektør hos Avanza i foråret 2021 for at få mere tid til bestyrelsesarbejde. Hun træder nu ind i PriceRunners bestyrelse.  

– E-handel vokser, og mange har lært sig at handle online. PriceRunner udfylder en viktig rolle, ikke bare når det gælder at finde den bedste pris, men også rådgivning om, hvilke produkter man vælger, siger Birgitta Hagenfeldt.

 

PriceRunners bestyrelsesformand Paul Fischbein er overbevist om, at begge nye bestyrelsesmedlemmer vil bidrage med vigtig viden og erfaring til PriceRunners videre rejse.

– De træder ind i bestyrelsen med stor ekspertise om, hvordan vi skal vokse på en organisk og god måde. En stor del af RevolutionRaces succes kommer fra deres aktive og strategiske arbjde på sociale medier. Birgitta kommer med værdifuld erfaring til vores økonomiafdeling, siger Paul Fischbein, bestyrelsesformand for PriceRunner.

Birgitta Hagenfeldt og Pernilla Nyrensten slutter sig til den eksisterende bestyrelse bestående af PriceRunners direktør Nicklas Storåkers, samt Paul Fischbein, Magnus Wiberg og Björn Magnusson. Om PriceRunner

PriceRunner er Danmarks største sammenligningstjeneste med mere end 2,2 millioner produkter i 8.700 butikker i 30 lande, der alle leverer til Danmark. PriceRunner har mere end 9 millioner besøg om måneden på www.pricerunner.dk, hvor brugerne gratis kan sammenligne produkter, priser, specifikationer, læse professionelle test og brugeranmeldelser af produkter og butikker. PriceRunner er en helt uafhængig virksomhed. Vi er ikke ejet af producenter og er ikke afhængige af dem, butikker eller andre med interesse i at videregive partisk information. Det er vores mission at hjælpe forbrugerne med at finde de rette produkter for dem. Hver måned hjælper vi millioner af forbrugere med at finde bedre og billigere produkter og samtidigt spare penge ved at anvende PriceRunners tjenester. Virksomheden har cirka 150 ansatte på kontorerne i Stockholm, Sverige og Nykøbing Falster, Danmark.


Kontakter

Katrine Barslev
Forbrugerekspert og kommunikationsansvarlig PriceRunner Danmark
Katrine Barslev