2021-07-05 07:00 Nyheder

Ny presseansvarlig vil hjælpe danskerne til bedre e-handel

Katrine Barslev, presse- og kommunikationsansvarlig PriceRunner DanmarkKatrine Barslev, presse- og kommunikationsansvarlig PriceRunner Danmark

PriceRunner har en unik position på det danske marked for e-handel, men ambitionerne er større. Nytiltrådt kommunikationsansvarlig vil skabe mere viden om sikker og bæredygtig e-handel for danske forbrugere.

Danskerne handler i stigende grad på nettet, og flere virksomheder vælger en webshop frem for fysiske butikker. Det bliver derfor stadig vigtigere at vide, hvordan man som forbruger navigerer i den digitale verden, mener Katrine Barslev, der for nyligt tiltrådte som PR- og kommunikationsansvarlig for PriceRunner Danmark.

”At handle online er for alle, men vi ser stadig nogle grupper, som ikke vil, kan eller tør købe online. Jeg forstår dem godt, for det kan virke som et sort hul af muligheder, og hvor skal man starte? PriceRunner vil være stedet, som gør livet lettere for danskerne og hjælper med at tage bedre og mere gennemtænkte købsbeslutninger,” siger Katrine Barslev.

PriceRunner har hentet Katrine Barslev ind som ansvarlig for PR og kommunikation for at styrke virksomhedens position som forbrugernes foretrukne værktøj for prissammenligninger. Hun kommer fra en stilling som nordisk marketing- og kommunikationsansvarlig hos Mynewsdesk og har en baggrund som journalist.

 

Katrine Barslev vil bruge sin erfaring til at styrke debatten om e-handel med særligt fokus på mere langsigtede og dermed bæredygtige køb.

”Alle butikker, både fysiske og online, har et ansvar for at tænke bæredygtighed ind i deres forretningsmodel. PriceRunners ambition er at hjælpe danskerne til at bruge deres penge fornuftigt og gennemtænkt, og man kan altid finde opdaterede tests, guides og mærkninger, som viser vej i forbrugsjunglen. At købe med omtanke er at købe bæredygtigt,” siger Katrine Barslev. 

En undersøgelse lavet af YouGov i maj 2021 for PriceRunner viser, at 88 procent af adspurgte danskere kender til PriceRunner, mens 60 procent har brugt tjenesten i løbet af den seneste måned.

 

Virksomheden, som i Danmark har hovedsæde i Nykøbing Falster, står bag nogle af markedets mest grundige, uvildige tests af alt fra brødristere og overvågningskameraer til rejsevogne og gummistøvler. Udover pris er det også muligt at sammenligne kvalitet, popularitet og anmeldelser. 

 

For flere oplysninger kontakt venligst:

Katrine Barslev, 30 22 15 78 eller katrine.barslev@pricerunner.com

 Om PriceRunner

PriceRunner er Danmarks største sammenligningstjeneste med mere end 2,2 millioner produkter i 8.700 butikker i 30 lande, der alle leverer til Danmark. PriceRunner har samlet mere end 9 millioner besøg om måneden på www.pricerunner.dk, hvor brugerne gratis kan sammenligne produkter, priser, specifikationer, læse professionelle test og brugeranmeldelser af produkter og butikker PriceRunner er en uafhængig tjeneste. Vi er ikke ejet af producenter og er ikke afhængige af dem, butikker eller andre med interesse i at videregive partisk information. Det er vores mission at hjælpe forbrugerne med at finde det rette produkt til den bedste pris. Hver måned hjælper vi millioner af forbrugere med at finde de rette produkter og samtidigt spare penge ved at anvende PriceRunners tjenester. Virksomheden har 150 ansatte på kontorerne i Stockholm, Sverige og Nykøbing Falster, Danmark.


Kontakter

Martin Andersen
Direktør
Martin Andersen
Katrine Barslev
Forbrugerekspert og kommunikationsansvarlig PriceRunner Danmark
Katrine Barslev