2019-07-08 06:00Pressemeddelelse

PriceRunner pristjek: Kun 1 ud af 10 produkter er billigere i taxfree

Pristjek af taxfree shoppingPristjek af taxfree shopping

Tusindvis af danskere står foran at rejse på ferie – og så plejer shopping kronerne at sidde løst og vi køber løs allerede i lufthavnen eller hjemmefra, hvor vi bliver opfordret til at lave pre order af vores varer til pick up i lufthavnen eller i flyet. Mange har endda en ”indkøbsseddel” med hjemmefra og ved hvad de skal købe.

1 ud 10 varer billigere i taxfree shop

Men stop en halv - Kun 1 ud af 10 produkter er billigere i lufthavnen.

Det viser en sammenligning af hvad det koster at købe de mest populære parfumer og hudplejeprodukter i lufthavnens taxfree.

Priserne er fundet på https://www.cph.dk/shop og sammenlignet med hvad de samme produkter koster i en online butik, der leverer produktet hjem til dig. Alle priser er uden fragt.

Taxfree prisen er sammenlignet med hvad samme vare koster i den billigste butik på markedet. Dvs at der er tale om en reel forskel i prisen og derfor er der rigtige penge at spare.

"De fleste har en opfattelse af at når noget er taxfree, så er det billigt. Det er bare i langt de fleste tilfælde forkert. Når vi sammenligner lufthavnens taxfree priser med priserne i resten af landets butikker, så viser det sig at være en skrøne", siger Martin Andersen, der er direktør hos Pricerunner.

PriceRunner har undersøgt 20 parfumer og 10 make up- og hudplejeprodukter, som forhandles i Københavns Lufthavn.

I gennemsnit er der 21 procent at spare ved at købe en parfume eller make-up i billigste netbutik fremfor taxfree, og kun 2 ud af de 30 produkter er billigere at købe i taxfree-butikken.

"Du betaler i gennemsnit 437 kroner for taxfree produkter, mens du slipper med at betale 333 kroner i gennemsnit, hvis du køber dem i billigste onlinebutik og får dem leveret hjemme," siger Martin Andersen.

Frem til og med 15. juli 2019 giver taxfree butikken dog 10 procent rabat på online ordrer over 1000 kroner. 

Se listen over alle produkter i prissammenligningen 


Om PriceRunner

PriceRunner er den største uafhængige pris og produkt sammenligningstjeneste i Danmark med mere 1,1 millioner produkter. Vi sammenligner priser fra 6.600 butikker i 27 lande, der alle leverer til Danmark. PriceRunner har samlet mere end 10 millioner besøg om måneden i de fire lande, som vi opererer i. Vi hjælper millioner af forbrugere til at finde bedre produkter og samtidigt spare penge gennem køb til billigste pris. På PriceRunner kan du sammenligne produkter, priser, specifikationer, læse professionelle produkttest og brugeranmeldelser af produkter og butikker. Virksomheden har 117 ansatte på kontorerne i Stockholm, Sverige og Nykøbing Falster, Danmark.


Kontakter

Martin Andersen
Direktør
Martin Andersen