2021-09-23 06:31Pressemeddelelse

PriceRunner opkøber Prisguiden i Norge

PriceRunner opkøber norske PrisguidenPriceRunner opkøber norske Prisguiden

PriceRunner har i dag indgået aftale om opkøb af Prisguiden, Norges næststørste[1] aktør indenfor pris- og produktsammenligningstjenester. Med opkøbet træder PriceRunner ind på det norske marked og styrker dermed sin position som den største sammenligningstjeneste[1] i Norden.

Prisguiden blev grundlagt i 1998 under navnet hardware.no. I dag har Prisguiden mere end 1 million besøg hver måned og viser information fra mere end 500 butikker. I 2020 steg indtægterne med 59 procent til næsten 37 MNOK med en EBITDA-marginal på 44 procent.

PriceRunner er en veletableret pris- og produktsammenligningstjeneste i Danmark, Sverige og Storbritannien. I begyndelsen vil Prisguiden blive drevet videre under det nuværende varemærke og platform. En komplet integration indledes i 2022 og forventes på længere sigt at bidrage med synergieffekt indenfor platform og omkostninger.

”Prisguiden har god vækst og et stærkt brand i Norge. Virksomheden gør et godt stykke arbejde og har et stærkt team, som arbejder med imponerende effektivitet. Opkøbet er helt i linje med PriceRunners strategi og er et logisk næste skridt i vores internationale ekspansion”, siger Nicklas Storåkers, direktør for PriceRunner.

Også direktør for Prisguiden, Amund Espelien, er tilfreds med aftalen mellem de to virksomheder.

”PriceRunner har et stærkt brand i Norden med en skalerbar tech-platform og en tydelig plan for fortsat vækst. Vi ser frem til at blive en del af PriceRunner og sammen bidrage til at hjælpe forbrugerne til at finde de bedste produkter og de bedste deals”, siger Amund Espelien, direktør for Prisguiden.

Sælgeren er Kistefos-ejede 1881 Group AS og virksomhedens direktør Amund Espelien.

Overtagelsen ventes at ske i løbet af oktober 2021.

Kontaktpersoner

Nicklas Storåkers, direktør
nicklas.storåkers@pricerunner.com
+45 (0)70-861 80 01

Gunnar Jacobsen, Investeringsdirektør Kistefos AS
gunnar.jacobsen@kistefos.no


[1] Undtagen Google Shopping.


Om PriceRunner

PriceRunner er Danmarks største pris- og produktsammenligningstjeneste med 2,8 millioner produkter hos 7400 butikker i 25 forskellige lande, som alle leverer til Danmark. Vi har godt 160 medarbejdere i Stockholm, Sverige og Nykøbing, Danmark. Hver måned hjælper vi forbrugere med at finde bedre og billigere produkter og samtidigt spare penge ved at bruge PriceRunners tjenester. De kan sammenligne produkter, priser, specifikationer, læse professionelle produkttests og se andre brugeres anmeldelser og anbefalinger af butikker og varer. PriceRunner er en helt uafhængig virksomhed, vi ejes ikke af nogen producenter, og vi er ikke afhængige af dem, butikker eller organisationer med interesse i at sprede partisk information. Vores mål er at hjælpe forbrugerne med at finde de bedste produkter til en bedre pris.


Kontakter

Katrine Barslev
Forbrugerekspert og kommunikationsansvarlig PriceRunner Danmark
Katrine Barslev