2020-03-06 07:00Pressemeddelelse

Ny rekord: 8000 butikker med på PriceRunner

8000 butikker på PriceRunner

PriceRunner rundede 1. marts 2020 en markant milepæl i virksomhedens historie, da butik nummer 8000 kom med på Danmarks største og uafhængige prissammenligningstjeneste.

Dermed sættes der ny rekord for antallet af butikker, der kan sammenlignes produkter og priser i.

Aldrig før har der været så mange butikker og så mange forskellige produkter, hvor forbrugerne gratis, nemt og upartisk kan søge efter den bedste pris på det produkt, som de overvejer at købe.

Vi er meget stolte over at det er lykkedes at øge antallet af butikker med 1000 butikker siden efteråret 2019, og det giver forbrugerne endnu bedre muligheder end tidligere for at gøre den bedste handel, når de shopper, siger Martin Andersen, direktør for PriceRunner i Danmark.

8000 butikker på PriceRunner

Der kan sammenlignes priser på mere end 1,7 millioner forskellige produkter i de 8000 butikker, der er med på PriceRunner.

Vi ved, at der er et prisspænd på 25-30 procent mellem billigste og dyreste butik, og derfor sparer de danske forbrugere hver måned millioner af kroner på at sammenligne priser inden de handler, siger Martin Andersen, direktør for PriceRunner.

PriceRunner er Danmarks største uafhængige produkt- og prissammenligningstjeneste, der hver måned bruges af mere end 3 millioner danskere.

Det er gratis for forbrugerne at sammenligne priser. Når de sammenligner priser, er det altid den billigste butik, der vises først. Forbrugerne kan stole på at de får en troværdig og uafhængig prissammenligning hos os, siger Martin Andersen.

Klimasmart handel

PriceRunner har satset markant på at udvikle sammenligningstjenesten til at være meget mere end kun priser på produkter. Forbrugerne efterspørger værktøjer til nemt at finde præcis det produkt, der leder efter til den bedste pris.

Den bedste pris på et produkt er meget mere end kun at det er billigst. Det er en kombination af om varen er på lager, hvor hurtigt kan den leveres og hvor leveres den fra. Samt om produktet er bæredygtigt og klimavenligt.

Vi ser en stigende efterspørgsel på muligheden for at finde produkter der er bæredygtige og klimavenlige. Derfor har vi udviklet mere end 50 forskellige søgefiltre, der nemt giver forbrugerne mulighed for at finde klimavenlige produkter, siger Martin Andersen.Om PriceRunner

PriceRunner er den største uafhængige pris og produkt sammenligningstjeneste i Danmark med mere 1,7 millioner produkter. Vi sammenligner priser fra 8.000 butikker i 27 lande, der alle leverer til Danmark. PriceRunner har samlet mere end 10 millioner besøg om måneden i de fire lande, som vi opererer i. Vi hjælper millioner af forbrugere til at finde bedre produkter og samtidigt spare penge gennem køb til billigste pris. På PriceRunner kan du sammenligne produkter, priser, specifikationer, læse professionelle produkttest og brugeranmeldelser af produkter og butikker. Virksomheden har 130 ansatte på kontorerne i Stockholm, Sverige og Nykøbing Falster, Danmark.


Kontakter

Martin Andersen
Direktør
Martin Andersen