2021-11-02 08:03Pressemeddelelse

Mikael Lindahl er ny direktør for PriceRunner

Mikael Lindahl, adm. direktør

Danmarks største pris- og produktsammenligningstjeneste PriceRunner får ny adm. direktør. Mikael Lindahl har arbejdet hos PriceRunner i fem år, senest som Head of Growth. Han tiltrådte i rollen den 1. november. Samtidigt offentliggøres det, at Klarna opkøber PriceRunner.

Mikael Lindahl er allerede en del af ledelsen hos PriceRunner, og har desuden tidligere været direktør for streamingtjenesten film2home, haft roller hos internetbanken Avanza og NS Intressenter samt siddet i bestyrelsen for Nordic Nest.

Mikael Lindahl er næstformand i den svenske organisation Hållbar E-handel, som virker for mere bæredygtig digital handel, og han sidder i bestyrelsen for Froda og PS Auction. Han er 34 år og bor udenfor Stockholm med sin familie.

”PriceRunner er klar til at trykke speederen i bund internationalt. Produktet, teamet og platformen – alle områder har den nødvendige kapacitet og er velforberedte for at starte en ny, spændende rejse. Vi har et godt kendskab til Mikael Lindahl fra hans fem år hos PriceRunner, og vi er sikre på, at hans lederskab, erfaring og fokus på vækst er helt perfekt, når PriceRunner sætter ambitionerne endnu højere,” siger Paul Fischbein, bestyrelsesformand for PriceRunner.

 ”Bestyrelsen vil samtidigt sige en stor tak til den afgående direktør Nicklas Storåkers for lederskabet under den forandringsrejse, som PriceRunner har gennemgået i løbet af de seneste fem år. Han har gjort en fantastisk indsats, og det har været en stor glæde at arbejde tæt sammen med ham. Det, vi har opnået med virksomheden, havde ikke været muligt uden Nicklas’ ambition, styrke og vision,” siger Paul Fischbein.

PriceRunner findes i dag i Danmark, Sverige, Norge og Storbritannien. I oktober 2021 opkøbte PriceRunner den norske virksomhed Prisguiden. Når Klarna overtager PriceRunner er det en del af planen at ekspandere til flere lande sammen.  

”Det arbejde, vi har lagt i udviklingen af PriceRunner de seneste år har givet os et perfekt udgangspunkt for hastig vækst. Nu er det tid til at sætte farten op endnu mere og guide resten af verden til de rette produkter og rigtigt gode tilbud. Der er et globalt behov, og vores ambitioner er store,” siger Mikael Lindahl, ny adm. direktør hos PriceRunner.

”Jeg vil takke Nicklas Storåkers for hans fantastiske arbejde i disse år, og samtidigt vil jeg udtrykke min tilfredshed med, at Klarna træder ind som nye ejere af PriceRunner. Klarna er en ideel partner for vores kommende rejse mod mere vækst.”

Nicklas Storåkers fratræder som direktør efter at have haft rollen siden 2016. Han forbliver i en rådgivende rolle i de næste seks måneder.

”PriceRunner har gennemgået en utrolig forandring de seneste fem år. Virksomheden er vokset til den største og førende tjeneste inden for sammenligningsshopping i Norden og hjælper tusindvis af forbrugere med at finde bedre produkter og lavere priser. Samtidigt har vi udviklet den mest moderne og skalerbare platform i branchen – også fra et internationalt perspektiv,” siger Nicklas Storåkers, tidl. adm. direktør hos PriceRunner.

”Jeg har nydt hvert et øjeblik sammen med ambitiøse, talentfulde og herlige medarbejdere – jeg vil sige en varm tak til alle. I har alle forudsætninger for at skabe verdens mest elskede tjeneste for sammenligningsshopping.

Kontaktpersoner

Paul Fischbein, Bestyrelsesformand

paul.fischbein@gmail.com

Mikael Lindahl, adm. direktør

mikael.lindahl@pricerunner.com
+46 (0)70-744 74 43Om PriceRunner

Om PriceRunner PriceRunner er Danmarks største pris- og produktsammenligningstjeneste med 3,4 millioner produkter hos 22.500 butikker i 25 forskellige lande. Vi har godt 170 medarbejdere i Danmark, Norge og Sverige. Hver måned bruges vi af forbrugere, som vil sammenligne produkter, priser, specifikationer, læse professionelle produkttests og se andre brugeres anmeldelser og anbefalinger af butikker og varer. PriceRunner er en helt uafhængig virksomhed, vi ejes ikke af nogen producenter, og vi er ikke afhængige af dem, butikker eller organisationer med interesse i at sprede partisk information. Vores mål er at hjælpe forbrugerne med at finde de bedste produkter til en bedre pris. Hver måned hjælper vi forbrugere med at finde bedre og billigere produkter og samtidigt spare penge ved at bruge PriceRunners tjenester.


Kontakter

Katrine Barslev
Forbrugerekspert og kommunikationsansvarlig PriceRunner Danmark
Katrine Barslev