2022-04-04 06:01Pressemeddelelse

Klarna gennemfører købet af PriceRunner

PriceRunner forbedrer Klarnas app med nye funktioner, som hjælper forbrugere med at spare tid og penge og tage beslutninger, som giver dem kontrol over deres privatøkonomi.

Stockholm, 4. april 2022 - Klarna, en førende global bank, betalings- og shoppingservice, har i dag offentliggjort, at de gennemfører købet af PriceRunner, Nordens største uafhængige pris- og produktsammenligningstjeneste med tjenester i Danmark, Sverige, Norge og Storbritannien.

PriceRunner tilfører vigtige funktioner til Klarnas app i form af detaljeret produktoplevelse, pris- og produktsammenligninger og produktanbefalinger for at hjælpe forbrugerne med at spare tid og penge og tage beslutninger, som giver dem kontrol over deres privatøkonomi.

Såvel Klarnas mere end 400.000 globale partnerbutikker som PriceRunners partnerbutikker vil drage fordel af øget trafik til deres websider fra forbrugere. De vil også opleve flere muligheder for at markedsføre deres butikker og dermed drive vigtig trafik til deres sites.   

Alle godt 200 ansatte hos PriceRunner i Danmark, Sverige og Norge er nu officielt en del af Klarna.

David Fock, Klarnas CPO siger: “Sammen med PriceRunner har vi lagt en rigtig god plan for, hvordan vi hurtigt kan integrere vores teams og teknologi for at lancere produkter som forbedrer shoppingoplevelsen for Klarnas mere end 147 millioner globale brugere. Vi ser frem til at byde vores nye kolleger velkommen til Klarna”.

 

 

”PriceRunners tjenester styrker vores forbrugertjeneste, og Klarna er ikke en markedsplads men et levedygtigt og konkurrencedygtigt alternativ til Amazon, Google og Facebook for forhandlere. Klarna og PriceRunner deler en grundlæggende tro på, at techvirksomheder, uanset hvor de er, konkurrerer på baggrund af deres egne meritter med de bedste produkter og tjenester for at fortjene forbrugernes tillid,” siger David Fock.

Mikael Lindahl, direktør hos PriceRunner, siger:
“Vi ser frem til det næste kapitel i PriceRunners rejse, som vi fortsætter sammen med en stærk, global spiller som Klarna. Vi ved, at vi sammen kan skabe den bedste shoppingoplevelse for forbrugerne, og jeg glæder mig til at se, hvordan vores virksomhed vil vokse i fremtiden sammen med Klarna.”

Klarna overtager 100 % af ejerskabet af PriceRunner fra de tidligere ejere Karl-Johan Persson, formand for bestyrelsen hos H&M, Eequity, Creades, tidligere direktør hos PriceRunner Nicklas Storåkers og nuværende direktør Mikael Lindahl.

Pressekontakt:
Mikael Lindahl
Direktør PriceRunner
mikael.lindahl@pricerunner.com
 +46 (0) 70 744 74 43

press@klarna.com

Om Klarna
Klarna blev grundlagt i 2005 med ambitionen om at revolutionere betalinger for nethandel. I dag er virksomheden en af Europas største banker med mere end 147 millioner aktive brugere og to millioner transaktioner hver eneste dag. Klarna er kendt for enkle, sikre og smoooth betalingsløsninger, som giver kunderne en god oplevelse, uden skuffelser.

Klarna, der er repræsenteret på 45 markeder og drives af over 5,000 medarbejdere, opfylder behovet for millioner af forbrugere og 400.000+ butikker. Virksomheden tilbyder direkte betalinger, mulighed for at betale efter levering og betalingssystemer med blot ét enkelt klik. Klarna er en af de højest vurderede fintech virksomheder globalt med en vurdering på 45.6 milliarder dollars. 

Om PriceRunner
PriceRunner er Nordens største uafhængige pris- og produktsammenligningstjeneste med 3,7 millioner produkter hos 22.500 butikker i 25 forskellige lande.

Hos PriceRunner kan forbrugere sammenligne produkter, priser, specifikationer, læse professionelle produkttests og se andre brugeres anmeldelser og anbefalinger af butikker og varer. Vi har godt 200 medarbejdere i Danmark, Sverige og Norge.

PriceRunner er en helt uafhængig virksomhed, vi ejes ikke af nogen producenter, og vi er ikke afhængige af dem, butikker eller organisationer med interesse i at sprede partisk information. Vores mål er at hjælpe forbrugerne med at finde de bedste produkter til en bedre pris. Hver måned hjælper vi forbrugere med at finde bedre og billigere produkter og samtidigt spare penge ved at bruge PriceRunners tjenester.Om PriceRunner

Om PriceRunner PriceRunner er Danmarks største pris- og produktsammenligningstjeneste med 2,8 millioner produkter hos 9.100 butikker i 25 forskellige lande. Vi har godt 200 medarbejdere i Danmark, Norge og Sverige. PriceRunner er ejet af Klarna. Hver måned bruges vi af forbrugere, som vil sammenligne produkter, priser, specifikationer, læse professionelle produkttests og se andre brugeres anmeldelser og anbefalinger af butikker og varer. PriceRunner er en helt uafhængig virksomhed, vi ejes ikke af nogen producenter, og vi er ikke afhængige af dem, butikker eller organisationer med interesse i at sprede partisk information. Vores mål er at hjælpe forbrugerne med at finde de bedste produkter til en bedre pris. Hver måned hjælper vi forbrugere med at finde bedre og billigere produkter og samtidigt spare penge ved at bruge PriceRunners tjenester.


Kontakter

Katrine Barslev
Forbrugerekspert og kommunikationsansvarlig PriceRunner Danmark
Katrine Barslev