2020-03-17 13:29Pressemeddelelse

Corona krisen rammer onlinehandlen

Corona Covi 19 krisen

PriceRunner ser meget alvorligt på konsekvenserne af den verdensomspændende krise udløst af Corona pandemien, og er parate til at tage ansvar og hjælpe butikker, der kommer i knibe under krisen.

Der er meget alvorlig situation for detailhandlen – og for e-handlens mange butikker. Vi følger situationen nøje time for time, og har i de seneste dage været i kontakt med utroligt mange butikker og de melder alle om stor usikkerhed på hvad de kommende uger bringer, siger Martin Andersen, direktør for PriceRunner.

PriceRunner er Danmarks største online produkt- og prissammenligningstjeneste, hvor forbrugerne kan søge efter priser på 1,7 millioner produkter i mere end 8.000 butikker.

En række af de større butikker melder om ”business as usual” og endda øget salg, men også at de afventer hvad der sker. Der har i de seneste uger været stor efterspørgsel på produkter, der har relation til den nye virkelighed, som alle danskere er i. Det har øget salget i en lang række online butikker.

Men vi hører desværre også fra de mindre butikker, at de er pressede. PriceRunner er naturligvis parate til at hjælpe landets mange online butikker gennem den aktuelle krise, da vi alle har en fælles interesse i at komme så godt igennem Corona krisen. Det er vigtigt, at vi som e-handels branche står sammen og hjælper hinanden på den bedst mulige måde, og vi er fra PriceRunner klar til at gøre hvad vi kan for at hjælpe butikkerne, siger Martin Andersen.

Vigtige initiativer

Regeringens hjælpepakker er vigtige og afgørende for at holde landets mange mindre og små e-handelsbutikker i live.

Det er initiativer, som vi finder vigtige og gerne vil kvittere for at regeringen har handlet så hurtigt. Men vi har også set at udviklingen går så stærkt, at det er nødvendigt at handle hurtigt. Derfor er vi som en vigtig aktør i e-handlen i Danmark også parate til at tage ansvar og hjælpe med det vi kan i den nuværende krise, siger Martin Andersen, PriceRunner.

Klar ændring i handels adfærd

Vi ser en stor stigning i søgninger efter en lang række forskellige produkter i onlinebutikkerne. Mange af dem er naturligvis relateret til Corona pandemien, hvor håndsprit og mundbind topper efterspørgslen.

Men vi ser også store stigninger på andre områder i online handlen, der viser de forandringer som rigtig mange danskere oplever i deres hverdag. Der er stort fokus på at ruste sig til et liv hjemme både indenfor udenfor, siger Martin Andersen.Om PriceRunner

PriceRunner er den største uafhængige pris og produkt sammenligningstjeneste i Danmark med mere 1,7 millioner produkter. Vi sammenligner priser fra 8.000 butikker i 27 lande, der alle leverer til Danmark. PriceRunner har samlet mere end 10 millioner besøg om måneden i de fire lande, som vi opererer i. Vi hjælper millioner af forbrugere til at finde bedre produkter og samtidigt spare penge gennem køb til billigste pris. På PriceRunner kan du sammenligne produkter, priser, specifikationer, læse professionelle produkttest og brugeranmeldelser af produkter og butikker. Virksomheden har 130 ansatte på kontorerne i Stockholm, Sverige og Nykøbing Falster, Danmark.


Kontakter

Martin Andersen
Direktør
Martin Andersen