2020-02-05 11:20Pressemeddelelse

Billigst på PriceRunner giver øget salg

Billigst på PriceRunnerBilligst på PriceRunner

Nyt produkt skaber øget konvertering hos butikker

Resultaterne taler for sig selv med en øget konvertering på op til 20 %.

En ny funktion på PriceRunner har på kort tid vist gode resultater hos de butikker, der har taget den nye funktionalitet i brug.  Konverteringen er øget betydeligt på alle de produkter, hvor den nye feature ”Billigst på PriceRunner” er kommet i brug.

Billigst på PriceRunner widget

Billigst på PriceRunner widget

”Billigst på PriceRunner” er en funktionalitet, der – som titlen klart siger – vises når en butik sælger et produkt til markedets laveste pris. Den nye funktion er datastyret og vises kun, når data i PriceRunners prissammenligning dokumenterer at butikkens pris er den laveste blandt alle de butikker, der sælger det pågældende produkt.

Vi har skabt den nye funktion for at gøre det nemt for butikker på en troværdig måde at vise overfor forbrugerne, at de har den laveste pris på et produkt, siger Martin Andersen, direktør for PriceRunner.

Gratis funktionalitet

Det er gratis for PriceRunners samarbejdspartnere at installere den nye funktionalitet.

Skiltet ”Billigst på PriceRunner” kommer automatisk frem på et produkt, når data fra PriceRunner viser, at det pågældende produkt rent faktisk er billigst blandt alle de butikker, der sælger produkter.

Forbrugerne kan stole på, at den pågældende butik har den billigste pris på produktet, når de ser skiltet. Butikkernes eneste mulighed for at påvirke om skiltet med billigste pris på PriceRunner kommer frem er ved at butikken sørger for at have laveste pris på produktet, forklarer Martin Andersen.

Nemt at komme i gang

Forbrugerne er meget prisbevidste og derfor har PriceRunner oplevet en stor vækst i danske forbrugere, der hver dag sammenligner priser.

Samtidigt vil forbrugerne gerne gøre en billig og ikke mindst nem og hurtig handel.

Derfor giver vi nu butikkerne en nem og effektiv måde at fremhæve deres billigste priser på. Resultaterne indtil videre viser også, at forbrugerne tager godt imod det nye initiativ, og butikkerne rapporterer om en markant højere konvertering til salg på de produkter med "Billigst på PriceRunner" skiltet, siger Martin Andersen.

Yderligere oplysninger om ”Billigst på PriceRunner” hos Martin Andersen.Om PriceRunner

PriceRunner er den største uafhængige pris og produkt sammenligningstjeneste i Danmark med mere 1,1 millioner produkter. Vi sammenligner priser fra 7.400 butikker i 27 lande, der alle leverer til Danmark. PriceRunner har samlet mere end 10 millioner besøg om måneden i de fire lande, som vi opererer i. Vi hjælper millioner af forbrugere til at finde bedre produkter og samtidigt spare penge gennem køb til billigste pris. På PriceRunner kan du sammenligne produkter, priser, specifikationer, læse professionelle produkttest og brugeranmeldelser af produkter og butikker. Virksomheden har 130 ansatte på kontorerne i Stockholm, Sverige og Nykøbing Falster, Danmark.


Kontakter

Martin Andersen
Direktør
Martin Andersen