2020-10-15 05:31Pressemeddelelse

Årets online butik 2020 i Danmark er Sportsmaster

Årets Butik 2020

Sportsbutikken Sportsmaster er Årets Butik 2020 i Danmark.

Sportsmaster vinder både prisen som Årets butik 2020 og som Årets e-handler 2020 indenfor kategorien Sport ved PriceRunners kåring af Årets e-handlere i 17 forskellige kategorier.

Tillykke til Sportsmaster med titlen som Årets Butik og som Årets e-handler. Butikken gør et fantastisk flot og dygtigt arbejde med at sælge sportstøj og udstyr online kombineret med deres store net af fysiske butikker. Butikken er en fortjent vinder i en konkurrence, hvor de har været oppe mod mange dygtige konkurrenter, siger Martin Andersen, direktør for PriceRunner.

PriceRunner er Danmarks største produkt- og prissammenligningstjeneste med priser på mere end 1,7 millioner produkter fra mere end 9.000 butikker. Det er andet år i træk, at PriceRunner hædrer butikker i e-handelsbranchen.

Sportsmaster vinder prisen som Årets Butik 2020 med følgende begrundelse:

Sportsmaster kan være stolt af en hjemmeside, hvor det er let for kunderne at navigere rundt. Butikken ligger i top med god kundesupport og det er nemt at komme i kontakt med dem. Svarene kommer hurtigt og er præcise og personlige. Bestillingssiden er overskuelig for kunderne, samt flere muligheder for fragt heriblandt at afhente i butik.

Martin Andersen:

Vi siger samtidigt tillykke til alle de andre vindere i PriceRunners årlige konkurrence om hvilke butikker, der er bedst. Det er vigtigt for os at anerkende den store indsats butikkerne hver dag lægger i for at give kunderne den bedste service og oplevelse, når de handler online. De gør det enormt godt og det har været et tæt felt i år.

PriceRunner er Danmarks største produkt- og prissammenligningstjeneste, og står bag uddelingen af priserne i 17 forskellige produkt- og butikskategorier.

Blandt kategorivinderne ses blandt andet Coop.dk i havekategorien og Babysam.dk i børne- og familiekategorien.

Vi har mange nye vindere i år, og det er imponerende at se hvor målrettet butikkerne har arbejdet på at blive bedre. Det er stærkt arbejde, og jeg er på vegne af forbrugerne glad for at vi kan anerkende butikkerne og give dem titlen som Årets e-handler indenfor deres kategorier, siger Martin Andersen.

Grundig udvælgelsesproces

Resultatet i konkurrencen om at blive Årets Butik og Årets e-handler er resultatet af en grundig proces, hvor vi har set på såvel butikken som købsproces og købsoplevelse. Dele som kundeanmeldelser, stemmer og endelig mystery shoppingen tæller med i den samlede vurdering af butikken.

PriceRunner har i samarbejde med et professionelt firma såkaldt gennemført mystery shopping i alle de nominerede butikker for at teste kunde og købsoplevelsen.

Danske online butikker gør det godt, men der er altid nogen der er bedre end andre. For at være sikker på at vi fandt de rigtige vindere har vi brugt mange ressourcer på at finde de fortjente vindere. Det er blandt andet derfor vi gennemfører en professionel mystery shopping, hvor alle dele af indkøbsoplevelsen fra start til slut blev vurderet på en professionel og sammenlignelig måde, siger Martin Andersen.

Kendetegnende for alle vindere er følgende tre elementer:

  • God, hurtig og personlig kundesupport
  • Enkel og nemt at finde rundt i butikken
  • Bestilling og betaling er problemfri og tryg

Vinderbutikkerne har alle fremragende hjemmesider, der er nemme og overskuelige at bruge for kunderne. Kunderne kan uden problemer finde de produkter de gerne vil købe, og bestilling og betaling sker hurtigt og problemfrit, siger Martin Andersen.

Kundesupporten er naturligvis i højsædet hos årets e-handlere, hvor flere af dem udmærker sig med både hurtig og personlig kundesupport.

Sådan gjorde vi

PriceRunner har mere end 8.200 butikker med på prissammenligningstjenesten. I perioden 17. februar til 3. marts 2020 blev de nominerede butikker udvalgt og efterfølgende udsat for mystery shopping. Butikkerne blev nomineret af kunder, og den endelige udvælgelse skete på baggrund af antal stemmer og kundeanmeldelser af køb i butikken. Der udvælges titel som Årets e-handler i 17 forskellige kategorier samt en overalt vinder som Årets Butik.

PriceRunner har kåret vinderne i de enkelte kategorier baseret på kundeanmeldelser, stemmer og den afsluttende mystery shopping, hvor hele forløbet fra at finde produkt, bestilling, betaling, levering og returnering blev testet. Mystery shopping blev udelukkende gennemført i de butikker, der opnåede en nominering.

Her er samtlige vindere som Årets e-handler 2020

Bolig og indretning – Lampeguru.dk

Have – Coop.dk

Renovering og byggeri – Davidsenshop.dk

Skønhed – Matas.dk

Helse – Apopro.dk

Legetøj – Bilka.dk

Tøj og tilbehør – Stylepit.dk

Spillekonsoller og spil – Coolshop.dk

Sport – Sportsmaster.dk

Fritid – Eventyrsport.dk

Hvidevarer – Whiteaway.dk

Computer og software – Computersalg.dk

Badeværelse – Homeshop.dk

Børn og Familie – Babysam.dk

Lyd og billede – Elgiganten.dk

Telefoner – Power.dk

Køkken – Grydeguru.dk

Læs mere om vinderne her https://www.pricerunner.dk/c/arets-ehandlere


Om PriceRunner

PriceRunner er den største uafhængige pris og produkt sammenligningstjeneste i Danmark med mere 1,7 millioner produkter. Vi sammenligner priser fra 9.000 butikker i 27 lande, der alle leverer til Danmark. PriceRunner har samlet mere end 10 millioner besøg om måneden i de tre lande, som vi opererer i. Vi hjælper millioner af forbrugere til at finde bedre produkter og samtidigt spare penge gennem køb til billigste pris. På PriceRunner kan du sammenligne produkter, priser, specifikationer, læse professionelle produkttest og brugeranmeldelser af produkter og butikker. Virksomheden har 150 ansatte på kontorerne i Stockholm, Sverige og Nykøbing Falster, Danmark.


Kontakter

Martin Andersen
Direktør
Martin Andersen

Relaterede medier