2022-03-01 12:21 Nyheder

PriceRunner hjælper UNICEF og Røde Kors med at hjælpe i Ukraine

Nødhjælpsorganisationerne Dansk Røde Kors og UNICEF får gratis annonceplads hos PriceRunner på ubestemt tid for at kunne samle ind til civilbefolkningen i Ukraine.

Røde Kors og UNICEF er to af de nødhjælpsorganisationer, som er i Ukraine for at bistå især kvinder og børn på flugt. De støtter med livsvigtig førstehjælp, vand, mad, tæpper og anden vigtig nødhjælp.
PriceRunner ønsker at bidrage til det vigtige arbejde og giver derfor gratis annonceplads til de to organisationer på ubestemt tid. Via annoncering får de deres vigtige budskab ud og flere mennesker får mulighed for at hjælpe. Det er PriceRunners måde at bidrage i en svær situation.

Du har også mulighed for at overføre en gave til UNICEF eller Røde Kors via MobilePay eller blive fast månedsgiver og dermed støtte organisationerne. Det gør en stor forskel.

For at støtte UNICEF:
Send en sms til 1900 med teksten STØT (støtter med 100 kr.)
Send et valgfrit beløb via MobilePay til 330026
Læs mere her: https://www.unicef.dk/kampagne/ukraine/ 

For at støtte Røde Kors:
Send en sms til 1290 med teksten OFRE (støtter med 250 kr.)
Send et valgfrit beløb via MobilePay til 610176
Læs mere her: https://www.rodekors.dk/stoet/katastrofeberedskab Om PriceRunner

Om PriceRunner PriceRunner er Danmarks største pris- og produktsammenligningstjeneste med 3,4 millioner produkter hos 22.500 butikker i 25 forskellige lande. Vi har godt 170 medarbejdere i Danmark, Norge og Sverige. Hver måned bruges vi af forbrugere, som vil sammenligne produkter, priser, specifikationer, læse professionelle produkttests og se andre brugeres anmeldelser og anbefalinger af butikker og varer. PriceRunner er en helt uafhængig virksomhed, vi ejes ikke af nogen producenter, og vi er ikke afhængige af dem, butikker eller organisationer med interesse i at sprede partisk information. Vores mål er at hjælpe forbrugerne med at finde de bedste produkter til en bedre pris. Hver måned hjælper vi forbrugere med at finde bedre og billigere produkter og samtidigt spare penge ved at bruge PriceRunners tjenester.


Kontakter

Katrine Barslev
Forbrugerekspert og kommunikationsansvarlig PriceRunner Danmark
Katrine Barslev